Ontdek de meer -en kustregio van Zeeland!

Zeeland het land van water... 

Tussen de mooie duinen, strand en meer, met de meeste zonuren van het land (!), liggen o.a. de mooie dorpen Kamperland, Kortgene, Scharendijke en Arnemuiden. Deze meer-en kustplaatsen hebben misschien wel de mooiste natuurgebieden van Zeeland! Naar het strand ga je gewoon op de fiets. Maar Veere is ook met de fiets of boot in no-time te bereiken.

Kamperland

Gelegen tussen het Veerse Meer en Noordzee, de ideale uitvalsbasis voor watersporters, bos -en strandgenieters. Van ouds bekend zijn de Kamperlandse duinen. Hier kunt u heerlijk wandelen. Op het Noordzeestrand kunt u zonnen, spelen en zwemmen. Voor surfen en zeilen, kunt u ook terecht aan de andere kant van de Veerse dam: aan het Veerse Meer. Eén van de mooiste technische hoogstandjes van de 20e eeuw is de Stormvloedkering. Absoluut een aanrader om te bekijken. 

Kortgene

Een gezellig en bruisend dorp aan het Veerse Meer. In het watersportseizoen een levendige plaats vanwege haar grote jachthaven. Bekend om haar gezellige terrasjes, restaurantjes en eeuwen oude Korenmolen De Korenbloem waar nog op traditionele wijze meel wordt gemaakt. De kinderen kunnen zich ook prima vermaken aangezien de (binnen-)speeltuinen, zwembad en bananenboot niet ontbreken.